Search

Zegen van Chiaartje gekregen om te vertrekken!!!

De komende weken kan u "mijn avontuur" via deze blog volgen. Alle berichtjes en commentaren zijn welkom qua steun.
Tijdens één van de laatste trainingen in de voorbereiding heb ik de zegen gekregen om aan m'n tocht te beginnen. Maandag 20 mei om 8:00 uur vertrek ik voor de eerste rit richting Hoei. Ik zal vergezeld worden door een aantal dappere vrienden van m'n fiestclub WTC De Lelie die mij de eerste dag uit de wind zullen zetten. Vanaf de volgende dagen is het Me, Myself and I. Maar Chiara zal steeds over me waken en met me mee fladderen.

U kan nog steeds sponseren door een drinkbus te kopen om zo uw steentje bij te dragen aan de opstart van een jongerenhuis in Zandhoven. Ook inschrijven om een lekkere spaghetti te komen eten op 2 juni bij mijn aankomst kan je doen via www.helptjongeren.be/evenementen#roadtomonaco #wilierpulderbos #netconnect #slagerijrobinvanlaer #3action #4gold #teamcasachiara #helptjongeren.be

47 views0 comments

Recent Posts

See All